Wij bieden een link voor klanten om de Nero Accounts zelf te verwijderen.

1. Open de Nero AI website: https://ai.nero.com
2. Log in met je Nero account door te klikken op het icoontje in de rechterbovenhoek van de webpagina.

3. Na het inloggen, klik nogmaals op het icoontje in de rechterbovenhoek en selecteer "Profile".

4. Klik in Profile web page op 'Subscription and Plans' om al uw betaalde Nero producten te bekijken die aan uw Nero Account zijn gekoppeld.
Let op: zodra je je Nero Account verwijdert, worden al je betaalde Nero producten en abonnementen ook verwijderd van de Nero server. Ze zijn dan niet meer in je bezit.

5. Klik op "Password & Security", klik op "Nero ID", klik op "Delete" link.

Volg dan de aanwijzingen op het scherm om je account te verwijderen.