Deze fout treedt op in uw Nero Score toepassing omdat de hardwareconfiguratie van uw machine te laag is, waardoor de software niet normaal kan werken.

- Windows® 10 64-Bit, Windows® 11 64-bits besturingssysteem vereist

- 6e of latere generatie Intel® Core™ processoren of Intel® Xeon® processoren (voorheen Skylake)

- Intel® Pentium® of Celeron® processor (voorheen Apollo Lake) met Intel® HD Graphics® processor

- Intel® Atom® processor met Intel® SSE4.2 ondersteuning

U kunt overwegen om bepaalde hardware voor uw computer te updaten, zoals processor, grafische kaart, enzovoort.

Daarnaast kun je op de Nero Score webpagina kijken naar de scores die andere mensen voor hun machines hebben beoordeeld om te weten te komen wat voor hardware andere mensen gebruiken: https://score.nero.com/score/

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bedankt voor je steun aan Nero!

Nero Ondersteunings Team