AI-beeldopschaling was oorspronkelijk niet opgenomen in de permanente versie, het was slechts een plan als voordeel voor gebruikers van de permanente versie. Geen watermerkversie beschikbaar, alleen Windows Store-versie, Nero Platinum 365-abonnement en zelfstandige AI Image Upscaler-versie. Voor permanente versies is er altijd een Nero-logboek in de rechter benedenhoek. (proefversie is gevuld met het Nero-logo).

Om misverstanden te voorkomen, zullen we de AI-beeldschaler-app in toekomstige permanente releases verwijderen.

Als u de Pro-functies wilt zonder het Nero-logo, kunt u de Nero Platinum Suite-abonnementsversie of het zelfstandige Nero AI Image Upscaler-abonnement kopen via het officiële Nero-web (https://www.nero.com/enu/products/AI-image-upscaler/) en Windows Store(https://www.microsoft.com/en-us/p/nero-ai-image-upscaler-365-image-enhancement-by-ai/9n346n9mmkd9?activetab=pivot:overviewtab)

Tijdelijke oplossing is handmatig een lege rand onder de afbeelding toevoegen en het logo handmatig bijsnijden na inzoomen.