In Nero Start, heb je correct ingelogd met je Nero Account? Als u een Nero product heeft gekocht via Nero.com, moet u inloggen met het e-mailadres dat u tijdens de aankoop heeft opgegeven. Als u inlogt met andere e-mail, kunt u uw Nero-product niet ontgrendelen. Zie hoe u kunt inloggen in onderstaand artikel: http://support.nero.com/nl/support/solutions/articles/44001798936  .

Als u al correct bent ingelogd met uw Nero Account, maar Nero is nog steeds een proefversie. In dit geval is de reden dat u Nero Platinum 2021 heeft gekocht de permanente licentie ('pay once, forever use' versie), maar wat u heeft geinstalleerd is een 1-jarige licentie-abonnementsversie. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Windows Configuratiescherm -> Programma en functies. Is er Nero Platinum? Zo ja, verwijder het dan.

2. Start uw PC opnieuw op zodra de de-installatie is voltooid.

3. Download Nero 2021 Onbeperkt op uw PC: https://www.nero.com/download.php?id=npla2021_full_installer

4. Sluit alle Nero-programma's die op uw PC draaien. 5. Schakel de antivirussoftware tijdelijk uit. 5. Installeer met het offline installatieprogramma.

5. Na de installatie moet u Nero Start uitvoeren, inloggen met uw e-mail en wachtwoord.

6. Ga na het activeren van uw Nero 2021 door met het downloaden en installeren van 3 Content Packs als deze nog niet zijn geïnstalleerd. Ze kunnen in willekeurige volgorde worden geïnstalleerd: