Als u een foutmelding krijgt tijdens het exporteren van video's, kunt u het hieronder proberen
1. Ga naar C:\Users[Huidige gebruiker]\AppData\Roaming[Huidige Nero Versie]\Nero Vision, kopieer de huidige bestanden "NeroExportServerLog.txt" en "NeroVideoLog.txt" naar een andere map en stuur ons deze na onderstaande stappen.
2. Heeft u "Hardware Acceleration" aangevinkt bij het exporteren? Zo ja, verwijder dan het vinkje en probeer opnieuw te exporteren.
3. Selecteer andere formaten en probeer of het exporteren lukt of niet.
4. Als het nog steeds niet lukt, wilt u dan de voorbeeldvideo (Flower Meadow) gebruiken om te exporteren, om te controleren of het goed exporteert?

Stuur ons alstublieft de logs van stap 1, en de resultaten van bovenstaande stappen wanneer u een ticket aanmaakt. Het zal ons helpen het probleem te analyseren en sneller een oplossing te vinden.