Als onderstaande foutmelding wordt weergegeven, geeft het aan dat deze bestanden ontbreken in Microsoft Visual C+++ Redistributable (x86) .

• MSVCP140.DLL(or similar file named as MSxxx140.dll) ontbreekt.
  • api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll wordt vermist.

Probeer onderstaande stappen:

1. Open het bedieningspaneel - Verwijder een programma - Verwijder een programma
  2. Als Microsoft Visual C+++ 2015 Redistributable (x86) bestaat, verwijder het dan alstublieft.
  3. Als Microsoft Visual C+++ 2017 Redistributable (x86) bestaat, verwijder het dan alsjeblieft.
  4. Open https://visualstudio.microsoft.com/vs/older-downloads/, onder Redistributables en Build Tools, vind Microsoft Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2017, selecteer optie x86 , en klik op de Download Button. (Nero software is afhankelijk van de x86 Redistributable. x64 Redistributable helpt niet).
  5. Installeer het.
  6. Start het systeem na de installatie opnieuw op.
  7. Voer de Nero-toepassing opnieuw uit.