Je hebt een 32-karakter Nero activatie code in de vorm van 1111-2222-3333-4444-5555-6666 en je zou graag willen weten welk product hiermee geactiveerd kan worden, zonder het daadwerkelijk te activeren?

Alles wat je nodig hebt is de laatste Nero Start die op je PC geïnstalleerd is (Je kunt een gratis proefversie krijgen van https://www.nero.com/eng/downloads ) plus een gratis Nero Account.

1) Start Nero Start en zorg ervoor dat je bent aangemeld door op het persoonspictogram in de rechterbovenhoek te klikken.

2) Selecteer "Product toevoegen".

3) Selecteer "Meer producten activeren".

4) Voer de activeringscode in het veld in ZONDER "Nu activeren" te selecteren.

Als de activeringscode geldig is en niet eerder is gebruikt, wordt het betreffende product onder het invoerveld getoond. Als u het product nu niet wilt activeren, klikt u op <- of een andere optie in de menubalk links.