Misschien heeft u ondervonden dat de installatie is mislukt omdat de directory niet beschikbaar is. Het bericht kan er als volgt uitzien:

Dit komt omdat u vroeger het Nero product heeft laten installeren en wij de upgrade willen doen. Maar de installateur kan dit product niet op de juiste plaats vinden.

Er zijn twee mogelijke redenen voor een dergelijk scenario:

1.  U heeft het Nero-product geïnstalleerd op een verplaatsbare locatie.

Verplaatsbare locatie kan zijn: externe schijf, USB-stick, netwerkschijf, etc. Als dit uw geval is, bevestig of sluit het beweegbare apparaat terug aan op uw PC en houd de stationsletter hetzelfde als voorheen. En start dan de installatie opnieuw. Als u niet wilt installeren in dezelfde map als voorheen of als u de USB-stick niet kunt vinden, raadpleeg dan de volgende sectie.

2.  U hebt het Nero-product niet veilig verwijderd, zoals het gebruik van een of ander verwijderingshulpmiddel om het verwijderen te forceren.

In dat geval moet u, om het product met succes te installeren, eerst alle resterende Nero-ingangen van uw systeem opschonen. Volg de stappen in de onderstaande link: https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44000918833-how-can-i-remove-all-traces-of-previous-nero-programs-