Dit probleem kan worden veroorzaakt door een mismatch tussen het projectbestand en uw projecttype. Probeer andere projecttypes om te zien of er een probleem is met de toestemming.

Het kan ook worden veroorzaakt door het falen van de schijfherkenning, probeer het a.u.b:

1. Als u een externe optische schijfrecorder gebruikt, kunt u overschakelen naar een andere USB-poort en het opnieuw proberen. Sommige USB-poorten leveren mogelijk niet genoeg wisselstroom

2. 2. Update de firmware of het stuurprogramma van de schijfrecorder en probeer het opnieuw

3. Probeer de brander op een andere SATA-connector aan te sluiten.