Als u dit probleem ondervindt, heeft dit in principe twee oorzaken:

1. Nero AI Photo Tagger is niet toegestaan voor uw product.
  2. Nero AI Photo Tagger is niet in staat om zijn status correct te krijgen.

We raden je aan om "Nero Start" te starten om de status van je product te controleren. U kunt de volgende scenario's tegenkomen in Nero Start:

• U bent niet aangemeld. Meld u aan en dan bent u in staat om Nero AI Photo Tagger correct uit te voeren.
  • U gebruikt een proefversie en deze is verlopen. Activeer uw officiële product of koop een versie.

• Sommige bestanden of configuraties van uw product zijn gewijzigd en moeten worden gerepareerd. Volg de stappen in Nero Start om ze te repareren.

Als uw product Nero AI Photo Tagger bevat en u de toepassing nog steeds niet vlot kunt starten volgens de instructies in deze FAQ, neem dan contact op met onze klantendienst voor hulp: feedback@nero.com