Als u ondersteuning bij uw bestelling nodig heeft, kunt u uw bestelling, abonnement, factuur en betalingsgegevens beheren. Registreer / Login met behulp van uw e-mailadres dat gebruikt werd bij de aankoop van de bestelling.

Hieronder vindt u een voorbeeld van Product/abonnementsinformatie van een bestelling. In het onderste gedeelte staat ook informatie over hoe u ondersteuning kunt krijgen.

Na het inloggen ziet u onderstaand scherm. U kunt daar de details van uw bestelling bekijken, een factuur ontvangen, uw abonnement en betaalmethode beheren.