Nero Support heeft inmiddels tientallen e-mails van klanten ontvangen van e-mailadressen zoals "outlook_ [lange reeks letters en cijfers] @ outlook.com". Wanneer Nero Support op deze e-mailadressen antwoordt, mislukt de e-mailbezorging altijd.

Dit is een bekend probleem van Outlook voor Windows.

Als u Outlook voor Windows gebruikt, raadpleeg dan de oplossing in onderstaand artikel en stuur uw e-mail naar Nero Support:

https://support.office.com/en-us/article/outlook-com-email-account-appears-as-outlook-long-series-of-letters-and-numbers-outlook-com-in-outlook-for-windows-90ed7938-7f21-4cb5-a69d-a3b79ea4eafd?ui=en-US&rs=en-US&ad=US

Bedankt!