Als u het Nero-programma installeert en de fout 'De installatie van Microsoft VC Redist 2015-20xx (x86) is mislukt' ziet, volg dan de onderstaande stappen:

1.  Open het Configuratiescherm - Uninstalleren van een programma

2. Microsoft Visual C+++ 2015-20XX  Redistributable (x86) verwijderen.

3. Herstart de computer

4. Download Microsoft Visual C++ 2015-20XX  Redistributable (x86) van https://ecloud.nero.com/index.php/s/L8xKNNxd62fSpia

5.  Installeer handmatig Microsoft Visual C+++ 2015-20XX  Redistributable (x86).

6.  Na de installatie van Microsoft Visual C+++ 2015-20XX  Redistributable (x86), installeert u Nero opnieuw.

7.  Als de installatie van Nero nog steeds mislukt, maak dan de nieuwe NeroSupport.zip  aan en stuur deze naar ons op. (Wat betreft het maken van de NeroSupport.zip, zie dit artikel https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44000808581-i-have-encountered-a-technical-issue-how-can-i-get-help- ).

----------------------------------------------------------------------

Opmerking: Als het mislukte programma VC Redist 2010(x86), VC Redist 2012(x86) of VC Redist 2017/2019/202X (x86) is, is de oplossing hetzelfde. Verwijder eerst het programma van het Configuratiescherm, herstart het systeem, download het installatieprogramma en installeer het handmatig.

De download links zijn: