Nero 2019 biedt geen ondersteuning voor het afspelen van commercieel beschermde Blu-ray Discs. Er is geen Nero Blu-ray speler meer.

Als u een Blu-ray disc afspeelt die gebrand is door Nero Video of een andere niet-merkgebonden Blu-ray disc, dan kunt u de disc naar MediaHome slepen. MediaHome speelt de .m2ts-bestanden op de disc af.

Als je een Blu-ray film speelt, kan Nero software het helaas niet meer afspelen.