Om uw Nero-software na de installatie te gebruiken, moet u deze activeren met uw serienummer.

Een serienummer kan niet op meer dan één computer worden gebruikt, het is slechts geldig voor één pc.

Als u uw Nero-product al op één pc hebt geïnstalleerd en geactiveerd, maar het nu op een andere computer wilt gebruiken, gaat u als volgt te werk:

1. Verwijder het serienummer uit het Nero Control Center van de oude computer (zie screenshot). Houd er rekening mee dat u Nero niet meer op uw oude computer kunt gebruiken.

2. Activeer uw Nero-product op uw nieuwe computer met hetzelfde serienummer.