Veel factoren kunnen een dergelijke storing veroorzaken. Probeer de volgende methoden:

1. Verwissel de datakabels op de brander;
2. Als u een externe optische schijfrecorder gebruikt, kunt u een andere USB-poort kiezen en het opnieuw proberen. Sommige USB-poorten leveren mogelijk niet genoeg wisselstroom
3. Update de firmware of het stuurprogramma van de disc recorder en probeer het opnieuw.
4. Probeer de brander aan te sluiten op een andere SATA-aansluiting.