Opmerking:
Meer informatie over het omzetten van audio naar MP3 vindt u onder de volgende link:
Audio omzetten naar MP3

Klik op de volgende link voor meer informatie over het digitaliseren van VHS videobanden:
Analoge media digitaliseren

Naast het converteren van video bestanden en video schijven kun je met 'Nero Recode' ook snel en eenvoudig audio bestand formaten converteren naar mp3 bestanden.

1. Sleep auido bestanden via Windows Verkenner naar de Nero Recode drop zone.
    Nero Recode zal het formaat lezen en het job venster openen.
  2. Klik op de muziek knop en selecteer MP3.
    Je kunt kiezen tussen verschillende hoge kwaliteit audio formaten.
    De bitrate wordt automatisch ingesteld.
  3. Voor handmatige selectie van een gewenste kwaliteit open de drop-down lijst.
  4. Specificeer de opslaglocatie.
  5. Klik op OK.
    Uw job wordt op het beginscherm weergegeven.
  6. Klik op 'Start Encoding' en uw jobs worden snel verwerkt.
    Ga via 'Browse' naar de locatie op uw harde schijf of druk op play om het gecodeerde nummer te beluisteren.