Opmerking:
Meer informatie over het omzetten van audio naar MP3 vindt u onder de volgende link:
Audio omzetten naar MP3

Klik op de volgende link voor meer informatie over het digitaliseren van VHS videobanden:
Analoge media digitaliseren

Naast het converteren van videobestanden en videodiscs kunt u met 'Nero Recode' ook snel en eenvoudig audio-bestandsformaten omzetten naar mp3-bestanden.

Sleep auido bestanden via 'Windows Explorer' naar 'Nero Recode' drop zone. 'Nero Recode' zal het formaat lezen en het opdracht venster openen.

Klik links onder nummer 1 'voor welk apparaat?' op de muziekknop en selecteer MP3. Hier heb je ook de keuze uit andere hoge kwaliteit audio formaten.

De audio bitrate wordt automatisch ingesteld. Voor handmatige selectie van een gewenste kwaliteit opent u de keuzelijst. Tenslotte hoeft u alleen de opslaglocatie op te geven en op ok te klikken.

Uw opdracht zal worden weergegeven op het startscherm. Klik op 'Start Encoderen' en uw jobs worden snel verwerkt.

Via 'Browse' gaat u naar de locatie op uw harde schijf of drukt u op play om het geëncodeerde nummer te beluisteren.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)