Soms verschijnt in Nero Start het scherm "Repair Nero Product". Dit betekent dat Nero Start een aantal beschadigde bestanden of configuraties heeft gedetecteerd waardoor Nero producten niet meer correct werken.

Controleer of het netwerk beschikbaar is en klik dan op "Nu repareren". Nero Start zal proberen de beschadigde bestanden te repareren. Nadat het reparatieproces is voltooid, kun je het Updates scherm openen om te controleren of er updates beschikbaar zijn voor de applicaties.