Bedankt dat je voor Nero software hebt gekozen. Vroeger, toen je Nero kocht, kreeg je een 32-bits serienummer.

Als u nu nieuwe Nero software koopt in Nero.com, krijgt u GEEN serienummer meer. We gebruiken een volledig nieuw Nero Account systeem om al uw Nero producten in uw account op te slaan. U hoeft dus niet meer al uw serienummers te onthouden. Met uw Nero Account kunt u al uw aankopen en abonnementen opslaan en bijhouden na het inloggen op Nero Start op uw PC.

Uw Nero-account bestaat uit het e-mailadres dat u gebruikte toen u zich voor het eerst aanmeldde of een Nero-product kocht. Door in te loggen in Nero Account in nieuwe Nero Start, helpt het u om uw Nero applicaties en diensten veilig en betrouwbaar te gebruiken.

Vanuit Nero Start -> Accountinstellingen (het derde pictogram in de rechterbovenhoek), kunt u al uw producten zien binnen uw Nero Account.

Zie meer informatie in ik kocht Nero van de Nero.com website en kreeg de 8-bits code. Hoe kan ik inloggen en mijn product ontgrendelen na de installatie.