Nadat u Nero Platinum of andere Nero 2020 software van Nero.com heeft gekocht, krijgt u een e-mail met bestelinformatie:

• software download link
  • uw 8-bit initiële wachtwoord van uw Nero Account.

1. Download het installatieprogramma naar uw lokale pc.
  2. Open de map waarin u het installatieprogramma downloadt, dubbelklik op NeroPlatinum.exe (of Nero2020.exe) om eerst de belangrijkste softwaretoepassingen te installeren.
  3. Als er zich een installatieprobleem voordoet, kunt u hier veel nuttige informatie vinden: https://nerosupport.freshdesk.com/nl/support/solutions/folders/44000653302
  4. Na de installatie moet u Nero Start uitvoeren, inloggen met uw e-mail (de e-mail die u hebt ingevoerd toen u uw bestelling plaatste) en het initiële wachtwoord (de 8-bits code die u in de e-mail met productinformatie hebt gekregen). Na het succesvol inloggen wordt uw Nero product automatisch ontgrendeld. Zie https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44001798936
  5. Na succesvolle ontgrendeling kunt u de melding voor het installeren van Content Packs zien in het meldingsgebied van Nero Start in de rechterbovenhoek als het product Nero Video of Nero MediaHome bevat.  Content Packs zijn de pakketten inclusief filmthema's, schijfmenu's, effecten en overgangen, enz. die in Nero Video en Nero MediaHome worden gebruikt voor het bewerken van video- en videodisks.

Volg de melding, of klik op Nero Video -> Meer info, u kunt 3 installatieprogramma's downloaden om te installeren. Content packs kunnen in willekeurige volgorde worden geïnstalleerd. Zie onderstaande screenshot over hoe het te installeren. Als er een probleem is met het downloaden van het installatieprogramma, kunt u de downloadlinks van de offline installatieprogramma's vinden in dit artikel.

• Open melding om te installeren:

• Open Nero Video -> Meer info om te installeren: