Als je al een DVD video mappen structuur hebt met .VOB, .IFO/.BUP bestanden, dan kun je Nero BurningROM gebruiken om DVD te branden.

1. Nieuw een compilatie. Selecteer DVD-> DVD-Video.
2. Kopieer alle .VOB, .IFO en .BUP bestanden van je voorbereide mapstructuur naar de VIDEO_TS map in het Disc Inhoud scherm.
3. Brand naar DVD.

Als je geen DVD mappen structuur hebt, maar alleen foto's of video's in andere formaten, b.v. .MP4, .AVI, etc, dan moet je branden met Nero Video of Nero MediaHome.
Zie dit artikel om DVD te branden met Nero MediaHome: https://neroknowhow.com/2016/05/09/can-i-create-and-burn-video-dvds-in-nero-mediahome/

Zie dit artikel om DVD te branden met Nero Video: https://neroknowhow.com/tag/burn-video-files-to-dvd/