Selecteer uw gewenste producten en voeg ze toe aan uw winkelwagen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op "Afrekenen" om uw bestelling te voltooien. Nadat u uw contactgegevens en afleveradres heeft ingevoerd, gaat u verder met verzenden. Tenzij anders vermeld, verzenden wij onze goederen kosteloos naar u via Deutsche Post.
Voer in de volgende stap uw gewenste betalingsmethode in. Daarom sturen wij u door naar onze betalingsservice PayPal. Zodra het betalingsproces is voltooid, bevestigen we eerst de ontvangen bestelling per e-mail en vervolgens de verzending van uw producten.