Via 'DriveSpan App' in combinatie met uw Nero Suite-product (Nero Platinum 2019 of Nero Standard 2019 en later) kunt u al uw media en gegevens op uw mobiele apparaat, op uw pc met interne en aangesloten opslag, of in de cloud eenvoudig samenvoegen en consolideren op één centrale opslaglocatie, bijvoorbeeld een pc, een externe harde schijf, of de cloud.

Via de 'DriveSpan App' voor iOS en Android kunt u de consolidatie nu comfortabel bedienen en activeren met alle apparaten die gewoon via hetzelfde WiFi-netwerk zijn aangesloten.

Wanneer de consolidatie is voltooid, zult u al uw gegevens op de centrale opslaglocatie in een schone staat aantreffen, d.w.z. dat dubbele media en gegevens tijdens het consolidatieproces worden geïdentificeerd en niet zullen worden gekopieerd.

Nero Suite-gebruikers (Platinum 2019/Standard 2019 en later) hebben toegang tot de volledige versie van 'DriveSpan App' met alle functies ingeschakeld (behalve Mac-toegang). De gratis versie is beperkt tot consolidatie van mobiel en cloud naar cloud, alleen.

Andere gebruikers die niet in het bezit zijn van een van de Nero Suites (versie 2019 en later), maar wel hun PC en zelfs hun Mac willen meenemen in de consolidatie, kunnen deze functie kopen via In-App-Purchase. De gratis 'WiFi+Transfer' tool die nodig is om een PC en aangesloten opslag te verbinden met 'DriveSpan App', kan worden gedownload via www.drivespan.net. Mac gebruikers kunnen het gratis 'WiFi+Transfer' tool, dat nodig is om hun Mac en aangesloten opslag te verbinden met 'DriveSpan App', vinden in de Mac App Store.

Als Nero Suite-gebruiker (versie 2019 en later) hebt u de 'WiFi+Transfer'-tool voor pc-consolidatie al geïnstalleerd met uw product. Dus zodra u 'DriveSpan App' op uw mobiele apparaat start, bent u klaar om te genieten van consolideren.