Verschillende versies van Nero producten kunnen tegelijkertijd op hetzelfde systeem worden geïnstalleerd, zodat u de laatste versie kunt installeren en de oudere versie op hetzelfde systeem kunt laten staan.
Beide versies zijn functioneel. Wij raden u altijd aan om de nieuwste productversie met de nieuwste functies te gebruiken.*
Als u oudere productversies wilt verwijderen, kunt u dit zonder problemen doen. Zie ook de onderstaande tabel.
Als u Windows® 10 als besturingssysteem gebruikt, dient u er rekening mee te houden dat de verwijdering moet worden uitgevoerd via 'Configuratiescherm > Programma's > Programma's > Programma's en functies'.
In het geval van Nero MediaHome moet u weten dat de mediabibliotheek van het vorige product naar de nieuwe productversie wordt overgezet. U ontvangt automatisch uw vertrouwde Nero MediaHome mediabibliotheek met al uw mediamappen, configuraties, diavoorstellingen, tags, etc. in de context van de nieuwe productkenmerken.
Aangezien er slechts één Nero Media Library op het systeem aanwezig kan zijn, wordt Nero MediaHome uitgeschakeld in de oudere productversie.

*In het geval dat u een upgradeproduct hebt aangeschaft, zijn uw rechten om de Software onder deze Overeenkomst te installeren en te gebruiken beperkt tot de oorspronkelijk aangeschafte versie van de Software of de upgrade en gelden ze niet voor beide. Pas a.u.b. uw gebruiksgedrag, inclusief installatie en deïnstallatie hierop aan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de licentieovereenkomst voor eindgebruikers.