Als je Nero Platinum als abonnement hebt gekocht, kun je gratis upgraden naar de nieuwste Nero Platinum 2021 versie.

Er zijn 2 manieren om de laatste Nero 2021 versie te krijgen.

A. Directe installatie de nieuwe versie

1. Download en installeer de nieuwe Nero Platinum Abonnementsversie: klik op Nero Platinum Subscription.

2. Voer een nieuwe Nero Start uit (het cirkel bureaubladpictogram), uw Nero Account zal automatisch worden ingelogd als u de oude Nero Start hebt ingelogd. Als Nero Start u vraagt om in te loggen, log dan in met uw Nero Account. Na het inloggen wordt de nieuwe Nero Platinum automatisch ontgrendeld.

3. U kunt Nero Core en Nero Platinum verwijderen van het systeembedieningspaneel, om ruimte te besparen. Let op, er is geen Nero Control Center meer in het nieuwe Nero Platinum 2021. Alle functies zijn geïntegreerd in Nero Start.

B. Upgrade van Nero Control Center

1. Run Nero Control Center van het oude Nero Platinum.

2. Controleer in het tabblad Update of er updates zijn. Er zullen Nero CoreComponents en Nero Start zijn. Selecteer beide en klik op Nu updaten.

3. Nadat Nero Start (het vierkante bureaubladpictogram) is geüpdatet, voert u het uit. Als u Nero Start niet kon vinden op het bureaublad, kunt u het vinden onder Nero in het Startmenu.

4.  U zult zien dat er een tabblad Updates is in Nero Start. In dit tabblad staan alle nieuwste toepassingen vermeld. U kunt de nieuwste applicaties downloaden, installeren of updaten.