Als je Nero Platinum als abonnement hebt gekocht, kun je gratis upgraden naar het nieuwste Nero Platinum.

1. Gelieve de nieuwe versie te downloaden en te installeren: klik op Nero Platinum Suite

2. Start Nero Start en registreer een Nero Account. Het e-mailadres moet het adres zijn dat u hebt gebruikt voor de aankoop van uw Nero 2019-abonnement.

Voer uw e-mailadres in in Nero Start en klik op 'Volgende', klik dan op "Mijn wachtwoord opnieuw versturen", uw wachtwoord voor de Nero Account wordt naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. Voer het wachtwoord in Nero Start in om de registratie van uw Nero Account te voltooien.

3. Nadat u uw Nero Account succesvol heeft geregistreerd, wordt het nieuwe Nero Platinum automatisch ontgrendeld. U kunt naar Accountinstellingen > Mijn account beheren > Mijn producten controleren.