We hebben een nieuwe versie uitgebracht met een oplossing voor een soortgelijk probleem. Wilt u alstublieft een online update uitvoeren via Nero Control Center om het opnieuw te controleren?

1. Start Nero Control Center, ga naar de Update tab. Klik op 'Controleren op updates'.
2. Wanneer je de updates ziet, selecteer dan [Nero WaveEditor] en klik op de knop 'Nu bijwerken'.
3. Na het bijwerken start u [Nero WaveEditor] opnieuw op. Controleer of het probleem zich nog steeds voordoet.