In Christmas Bundle, een van de programma's van onze partner is Steganos Password Manager 22. In uw bestelinformatie e-mail, krijgt u de seriële sleutel van uw Steganos Password Manager 22.

Om Steganos Password Manager 22 te activeren, volgt u onderstaande stappen:
1. Ga naar de website van Steganos om u aan te melden voor een account met uw e-mailadres: https://my.steganos.com/account/signup/

2. Onder Steganos Password Manager, klik op Enter serial. Voer uw seriële sleutel in en klik op de knop Inlossen.

3. Installeer Steganos Password Manager. Start de app en voer uw wachtwoord en e-mailadres in waarmee u zich in stap 1 hebt aangemeld.  Klik op de knop Activeren en het zal doorgaan, klik dan op de knop [Doorgaan].

Nu moet u uw abonnementsstatus volledig bevestigen onder de sectie [Help (Over)].

U kunt meer FAQ's vinden in
https://steganos.zendesk.com/hc/en-us(English),

https://steganos.zendesk.com/hc/de (German).