Het antwoord is ja.

Voor Nero Platinum jaarabonnementslicentie, heeft u Internet nodig en moet u uw Nero Account altijd ingelogd houden, om gebruik te kunnen maken van Nero Platinum.

Voor Nero Platinum lifetime license, en Nero Standalone programma, is Internet nodig wanneer het Nero programma voor de eerste keer wordt gedraaid om je Nero programma te ontgrendelen. Daarna is nog steeds minimaal elke 30 dagen een Internet verbinding nodig om het Nero programma te kunnen draaien.

Voor zakelijke oplossingen, zoals bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen en alle andere organisaties, bieden wij een volumelicentieprogramma waarvoor helemaal geen internet nodig is.

Gedetailleerde informatie en contact met de verkoop van volumelicenties vindt u hier: https://www.nero.com/enu/products/business-solutions/index.php .