Als u tekst uit foto's wilt zoeken, kan Nero AI Photo Tagger u daarbij helpen.

1. Selecteer een map of een aantal mappen waarin u tekst van foto's wilt zoeken.

2. Voeg de mappen toe aan Nero AI Photo Tagger, voer de tekst in die u in de foto's wilt zoeken.

3. Wacht tot het analyseren klaar is, u kunt het zoekresultaat zien, de foto's met de opgegeven tekst worden opgezocht.

4. U kunt ook een aantal tekstlabels selecteren om bij de foto's te bewaren (klik op de "Save Tags" knop) of bewaar ze in de gecategoriseerde mappen (klik op de "Auto-Categorization" knop).