VIP Store is de app Store in Nero Start. Deze is alleen beschikbaar voor gebruikers van de Nero Platinum Suite - jaarlicentie. In de VIP Store kunt u direct extra software kopen met slechts één klik.

Info: Nero Start en andere noodzakelijke componenten moeten worden bijgewerkt naar de nieuwste versie om de vlotte werking van de VIP Store te garanderen.

Wanneer je bent aangemeld in Nero Start en Nero Platinum als standaard product hebt geselecteerd, verschijnt de Nero VIP Store in het linker menu item.

Nero Platinum-abonnees krijgen exclusieve kortingen voor verschillende producten.

Nadat u uw aankoop in de VIP Store heeft bevestigd, wordt de bestelling geplaatst door onze geautoriseerde betalingsprovider Verifone. De betalingsmethode is dezelfde die u gebruikt voor uw jaarlijkse Nero Platinum licentie.

Nadat de bestelling is voltooid en succesvol is verlopen, zal Nero Start beginnen met het downloaden en installeren van het product. Nadat het product met succes is geïnstalleerd, kunt u de toepassing direct starten via de VIP Store.

Indien de betalingsinformatie van uw Nero Platinum Suite verouderd is, wordt u verwittigd en gevraagd om uw betalingsinformatie manueel in te geven om verder te gaan met de bestelling.

U kunt de gedetailleerde informatie over het privacybeleid vinden via de onderstaande link.

https://store.nero.com/order/privacy.php