Wij leveren online installateurs (het .exe bestand met een grootte van ongeveer 3MB) aan klanten om de Nero Software te installeren. Het voordeel is dat de online installateur bij elke installatie de laatste versie van de Nero-software controleert en downloadt.

Als er een probleem optreedt bij het uitvoeren van het online installatieprogramma, bijvoorbeeld het controleren van de laatste versie mislukt, het downloaden mislukt of vastloopt, of als de installatie mislukt, bieden wij ook een offline installatieprogramma van de bijbehorende software. Hieronder vindt u uw product, klik op om het te downloaden naar uw lokale PC en probeer het vervolgens te installeren met de offline installateurs.

De download links van het offline installatieprogramma:

Nero 2021:

Nero 2020:

*Bevestig alstublieft welke Nero Platinum u hebt besteld (permanente licentie of een 1-jarige abonnementslicentie) en installeer het bijbehorende installatieprogramma. Als de geïnstalleerde Nero Platinum niet overeenkomt met wat u besteld heeft, kunt u het product niet ontgrendelen.

De 3 inhoudspakketten zijn gemeenschappelijk en kunnen in elke volgorde worden geïnstalleerd.

Nero 2019:

Other tools: