Als u de proefversie van 30 dagen van de Platinum Suite gebruikt, kunt u ook upgraden naar een volledige versie voordat de proefperiode van 30 dagen is verstreken. Klik gewoon op de knop "Download nu volledige versie". Met Nero Start kunt u uw abonnement upgraden naar de volledige versie.

30-dagen proefversie:

30DaysTrial

UpgradeToFull

Opmerking: de upgrade kan mislukken als de automatische verlengingsoptie voor uw abonnement is uitgeschakeld. Controleer in dat geval eerst uw abonnementsinstellingen.

UpgradeToFull

Als u zich nog niet op een product hebt geabonneerd, klikt u op de knop "Nu volledige versie kopen" om een volledige versie van Nero Platinum te verkrijgen.

UpgradeTrial