Bij aankoop van de Platinum Suite wordt uw Nero Account automatisch aangemaakt op basis van het e-mailadres dat u tijdens de online aankoop hebt opgegeven.

Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u een e-mail met productinformatie en uw wachtwoord, dat een 8-bits code is, zoals deze:

Voer in Nero Start het e-mailadres in dat u tijdens de aankoop hebt opgegeven en de 8-bits code die u in de e-mail hebt ontvangen om in te loggen. Wanneer het inloggen succesvol is, wordt uw software automatisch ontgrendeld en kan deze beginnen te draaien. U hoeft geen serienummer meer in te voeren.

Info: Als u de e-mail met uw wachtwoord niet heeft ontvangen, controleer dan ook uw spam-map.

Als u al een Nero account heeft, gebruik deze dan om in te loggen of om uw wachtwoord te resetten. Ga terug naar het inlogscherm om in te loggen.