Volg deze stappen:

1. Ga naar https://secure.2co.com/myaccount/ en registreer uw account of log in (u hebt het referentienummer en het e-mailadres nodig dat tijdens het preautorisatieproces werd gebruikt).

2. Controleer na het inloggen de bestelgegevens van uw proefproduct:

3. Klik in de bestelgegevens op de producthistorie:

4. Klik in de producthistorie op Nu vernieuwen om te upgraden naar de volledige versie:

5. Er wordt een venster geopend in uw standaardbrowser waar u uw betalingsgegevens moet invoeren en een bestelling voor de verlenging moet indienen. De proefversie wordt automatisch gedeactiveerd en er wordt een serienummer naar uw e-mailadres gestuurd.