1. In het Nero Video Burn Options scherm, brand het project naar de Hard Disk Folder.

2. Als het branden gelukt is, gebruik dan de windows Burn to disc functie om te branden.

1). Plaats een lege schijf in het schijfstation,
2). Open de map die in stap 1 is gemaakt, selecteer alle bestanden, in de hoofdbalk van Windows Verkenner, klik op "Delen", klik op "Branden naar schijf" onder Delen.

3). In het dialoogvenster "Een schijf branden" kiest u "Met een CD/DVD-speler" en klikt u op Volgende:

4). Windows Verkenner zal de Schijfmap openen, en de bestanden zijn klaar om naar de Disc geschreven te worden. Klik op "Beheren" -> "Branden beëindigen", er verschijnt een dialoogvenster waarin u de titel van de Disc en de opnamesnelheid kunt bewerken. Klik op "Volgende":

5). Het branden zal beginnen. Nadat het branden is voltooid, kunt u de disc met de speler afspelen.