Als uw DVD brander (of Blu-ray brander) wordt gedetecteerd als CD brander, raadpleeg dan dit artikel: https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44001697315-blu-ray-dvd-burner-is-recognized-as-cd-burner

Als uw disk brander helemaal niet wordt gedetecteerd, kan het zijn dat Nero toepassingen worden geblokkeerd door Windows 10's ransomware bescherming.
Kunt u de volgende stappen proberen?

1. Open het Start menu. Klik/tik op Windows Beveiliging in de lijst Alle toepassingen.

2. Klik op Bescherming tegen virussen en bedreigingen.
3. Klik onder "Ransomwarebescherming" op de optie Ransomwarebescherming beheren.

4. Is gecontroleerde toegang tot mappen ingeschakeld of niet? Zie onderstaande schermafbeelding.

5. Zo ja, klik dan op de optie Een app toestaan via gecontroleerde maptoegang.
6. Klik op de knop Een toegestane app toevoegen.
7. Klik op de optie Recent geblokkeerde apps, zoek Nero-toepassingen. Of blader naar het Nero-installatiepad en voeg Nero-toepassingen toe:  "nero.exe" (met volledige bestandspad C:\Program Files (x86)\Nero 2019\Nero Burning ROM\nero.exe), C:\Program Files (x86)\Nero 2019\Nero Vision\NeroVision.exe, C:\Program Files (x86)\Nero 2019\Nero MediaHome.exe, enz.

8. Start Windows opnieuw op en controleer Nero toepassingen opnieuw.

Als het nog steeds niet werkt, of Controlled folder access is uitgeschakeld maar Nero applicaties konden de driver niet detecteren, rapporteer dan je problemen aan feedback@nero.com

Bedankt!