1. Als u de proefversie van Nero op uw computer hebt geïnstalleerd:

U hoeft de installatie niet opnieuw te doorlopen, u kunt het originele Nero-serienummer toevoegen aan Nero ControlCenter om het naar een originele versie te activeren.

2. Als u geen Nero-toepassing heeft (bijv.Nero 2019 Platinum) of niet correct op de computer is geïnstalleerd:

Zorg er eerst voor dat u de vorige versie van Nero Core en Nero Application (bijvoorbeeld Nero 2019) hebt verwijderd via het Configuratiescherm van Windows en start vervolgens de pc opnieuw op.

Download en bewaar dan de nieuwste Nero Software Insallation (bijvoorbeeld Nero Platinum Suite 2019) op uw harde schijf.

Voer uw serienummer in om het te installeren en naar een originele versie te activeren.